Menuetto toimitilat

Palvelut

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 8.00–16.30.
Puh. 040 179 8701
aulainfo.menuetto@kolumbus.fi

Aulapalvelu toimii kiinteistöissä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapisteenä kaikkien yritysten osalta.

Hissihuolto

Ongelmatilanteissa normaalina työaikana, ota yhteys kiinteistönhoitajaan:

Lassila & Tikanoja
Asiakaspalvelu
Puh. 010 636 7000

Iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja pyhinä päivystää kiinteistönhoitoliikkeen 24 tunnin hälytyskeskus:

Kone Oy
Hälytyskeskus 24h/7
Puh. 080015063

Jos hissi ei toimi ja olet jäänyt hissiin, toimi hissikorin seinällä olevien ohjeiden mukaisesti. Jos olet hissin ulkopuolella ja huomaat hissin toiminnassa häiriön, ilmoita asiasta aulapalveluun.

Aulapalvelu
Puh. 040 179 8701
aulainfo.menuetto@kolumbus.fi

Jätehuoltopalvelut

Kiinteistön kahden talon yhteinen jätetila on kellarikerroksessa. Jokainen yritys vastaa tuottamiensa jätteiden toimittamisesta tähän jätetilaan ja siellä kullekin jätelajille osoitettuun astiaan. Kiinteistö hoitaa jätteiden poiskuljetuksen tästä tilasta.

Lassila & Tikanoja Oyj
Puh. 010 63 63 63

Kiinteistön jätetilassa kerätään seuraavia jätejakeita:

– valkoinen toimistopaperi
– sanomalehdet, kirjekuoret ja värillinen paperi
– pahvi
– sekajäte
– biojäte
– energiajae
– lasi
– paristot
– loisteputket
– atk-romu (tarvittaessa): mikrot, päätteet, kirjoittimet, piirturit, skannerit, dat-asemat, lerput, korput, cd-levyt, magneettinauhat ym.

Biojäte, sekajäte, energiajae, pahvit ja paperit tyhjennetään vähintään kerran viikossa, muut jätekeräysastiat niiden täyttymisen mukaan.

Lajitteluohjeita:

Sekajäte (pdf)
Biojäte (pdf)
Energiajae (pdf)
Keräyspaperi (pdf)
Pahvi (pdf)
Keräyslasi (pdf)

Kiinteistönhoitopalvelut

Kiinteistönhoitopalveluihin kuuluu kiinteistön ja piha-alueiden hoito.

Lassila & Tikanoja Oy
Asiakaspalvelu
Puh. 010 636 121

Huoltomies
Mika Maastovaara
Puh. 050 385 5748

Lassila & Tikanoja on valtakunnallisesti toimiva ympäristönhuoltoon sekä kiinteistöjen ja laitosten ylläpitoon erikoistunut yritys.

Palvelumme on jaettu kolmeen toimialaan: Ympäristöpalvelut, Kiinteistöpalvelut ja Teollisuuspalvelut. Lisäksi myymme ympäristönhuoltoalan tuotteita.

Vuokralaiset voivat halutessaan ostaa kiinteistönhuoltoyritykseltä pienremonttiapua esimerkiksi lamppujen vaihtoon ja taulujen kiinnitykseen. L&T tarjoaa tämän kiinteistön vuokralaisille mm.  seuraavanlaisia palveluita:
– Huoneistoremontit
– Lamppujen vaihdot
– Taulujen kiinnitykset
– Kalusteiden siirrot ja kokoamiset
– Lajitteluastiat
– Sähkö- ja elektroniikkaromu

Postipalvelu

NIEMCO Management Oy on solminut Menuetto Business Centerin yritysten puolesta Suomen Postin kanssa yhden yhteisen nouto-jakelupalvelua koskevan sopimuksen. Sopimuksen mukaisesti Posti toimittaa saapuvat lähetykset aulavastaanottoon arkisin klo 8.30 mennessä. Lähtevä posti noudetaan aulasta klo 16.00 alkaen.

 

Ravintola ja neuvottelutilat

Kiinteistössä toimii Fazerin henkilöstöravintola.

Ravintolassa on lounasaika klo 10.45-13.30
Kahvila Caffa on avoinna klo ma-pe klo 8.00-15.30

Katso viikon lounaslista >

Fazer Ravintola / Menuetto
Fazer Food & Co
Ann-Christina Kippo
Ravintolapäällikkö
Puh. 040 841 3756
menuetto@fazerfoodco.fi

fazerfoodco.fi/menuetto

Osa Menuetton yrityksistä on tehnyt ravintolan kanssa sopimuksen siitä, että ravintolassa on mahdollisuus maksaa kulunvalvontakortilla. Tällöin ravintola laskuttaa lounaat yrityksen kautta kuukausittain. Yritysten on sovittava ravintolapäällikön kanssa järjestelystä.

Kiinteistössä on kahdeksan neuvottelutilaa, kooltaan noin 10m2 kabineteista aina 110m2 auditoriotilaan. Auditoriotilassa on datatykki ja nykyaikainen AV-varustus. Kokoustilat varataan ravintolasta erillistä korvausta vastaan. Tarjoilut tilataan tiloihin kohteen ravintolasta.

Vikailmoitukset

Kiinteistön huoltopyynnöt ja vikailmoitukset:

Puh. 0800 156 666
kiinteistohelp@caverion.com

Arkisin klo 8:00-16:30 välisenä aikana tapahtuvat vikailmoitukset voi tehdä myös aulapalvelun kautta, josta viesti välitetään oikeille tahoille.

Aulapalvelu
Puh. 040 179 8701
aulainfo.menuetto@kolumbus.fi.

Vartiointi- ja turvapalvelut

Vartiointi on osa kiinteistön turvallisuusvalvontaa, jonka tavoitteena on ihmisten, omaisuuden ja ympäristön suojelu turvallisuutta uhkaavia riskejä vastaan. Vartiointipalvelun piiriin kuuluvat muun muassa teknisten turvavalvontalaitteistojen aiheuttamien hälytysten käsittely ja jatkotoimenpiteiden käynnistäminen sekä kiinteistöjen alueella määrävälein suoritetut vartiointikierrokset.

Kiinteistön vartioinnista vastaa vartiointiliike. Vartiointiliike vastaanottaa kaikki kiinteistöistä tulevat hälytykset. Kaikki kulunvalvontajärjestelmän virheellisestä käytöstä aiheutuneet hälytykset aiheuttavat vartijan tulon paikalle, ja vartioliikkeellä on velvollisuus AINA saapua kiinteistölle, kun sieltä tulee hälytys.

Kiinteistöyhtiö on tehnyt vartioliikkeen kanssa sopimuksen kiinteistön ulkokuoren ja yleisten tilojen vartioinnista. Tilojen käyttäjät vastaavat itse omien tilojensa sisällä tapahtuvasta vartioinnista.

Alueen palvelut

Autopesula

Carwash-autonpesupalvelu on käytettävissänne B-talon kellarikerroksessa päivittäin. Carwash tarjoaa laadukasta, nopeaa ja ammattitaitoista pesu- ja puhdistuspalvelua käsityönä. Palvelumme suoritetaan aina käsityönä.

Varaukset:
Puh. 044 338 9369
Lisätietoa: www.carwash.fi

Kuntosali- ja hyvinvointipalvelut

Kuntosali Stella tarjoaa huippuvarustellut treenipuitteet Menuetossa työskenteleville. Kuntosalilla on myös personal trainer, jonka avulla saat räätälöityä tavoitteesi sopivan harjoitteluohjelman tai sovittua pienryhmäliikunnasta.

Sali saunoineen ja hierovine tuoleineen sijaitsee Menuetton pohjakerroksessa. Käyttösopimuksen voi sopia joko yrityksittäin tai henkilökohtaisesti. Tutustu kuntosaliin kotisivuillamme www.kuntosalistella.fi.