Menuetto ympäristövastuullisuus

Pysäköinti

Autopaikat

Vieraspaikkoja on 10 kpl kiinteistön yläpihalla ja nämä löytyvät pääaulan edustalta. Vieraspaikat on merkitty liikennemerkein. Paikoilla on kahden tunnin aikarajoitus ja pysäköintikiekon käyttövelvoite. Pysäköintiä vieraspaikoilla valvotaan aulapalvelun toimesta ja pysäköintirikkomuksiin puututaan tarvittaessa.

Menuetto Business Centerin lähialueella on myös rajoitetusti vapaita, yleisiä pysäköintimahdollisuuksia   Yrityspuistossa on autohalli joka on tarkoitettu kiinteistön vuokralaisyritysten käyttöön. Hallin kautta tapahtuu myös huoltoajot sekä tavarantoimitukset. Pihapaikat ovat myös pääasiassa kiinteistön vuokralaisyritysten käytössä. Vuokralaisyritysten henkilökunnan ei ole suotavaa käyttää vieraspaikkoja edes tilapäisesti.

Polkupyörät

Pihatasolla, rakennuksen pääsisäänkäynnin tuntumassa on telineitä polkupyöriä varten. Telineiden ulkopuolella piha-alueella tai muualla kiinteistön tiloissa ei polkupyöriä saa säilyttää. Kiinteistönhuolto siirtää tarvittaessa väärin pysäköidyt pyörät pois. Kiinteistö ei vastaa pyörien säilytyksestä tai niille aiheutuneista vahingoista.

Henkilökunnan polkupyörien säilytystä varten on pihatasossa pääoven läheisyydessä polkupyörähuone. Kulkuoikeudet huoneeseen saa rekisteröitymällä huoneen käyttäjäksi talon aulavastaanotossa.

Pysäköintitilojen vuokraus:

Jussi Niemi-Aro
Kiinteistöpäällikkö, NIEMCO Management Oy
Puh. 045 233 2881
jussi.niemi-aro@niemco.fi